2018-11-25 204 views
之前朋友係YAHOO團購買左個優惠,可以用優惠價係Jollibee到食野..呢間Jollibee以前細細個就食過啦.. 不過人長大左,就少左食快餐店~難得朋友有優惠,當然過黎重拾兒時味道啦...呢間Jollibee無論咩時候都有好多人.. 睇黎咁多年黎佢GE魅力不減!由於我地一行4人,都叫左不少食物架!首先有歡樂桶餐,係for 3-4人份量的,炸雞有6件,另外有2份肉醬意粉,粟米同薯蓉,仲有4杯雪糕TIM! 雞肉味超豐富,又夠Juicy,份量又大件,食完一舊都飽飽地LU~而且意粉係幼身,食落幾滑... 漢堡扒飯就唔洗講,一定係好味道啦!磨菇汁夠哂惹味,而漢堡扒又夠大份!由於有朋友怕唔夠食,於是再叫多一份Burger 比佢食,偷偷地咬左一啖,漢堡扒肉味夠濃,而且又厚身,夠哂滿足!
難得朋友有優惠,當然過黎重拾兒時味道啦...

由於我地一行4人,都叫左不少食物架!
磨菇汁夠哂惹味,而漢堡扒又夠大份!