2023-06-22 1031 views
之前叫過兩次外賣,印象係幾好。中式小炒,附近選擇不多,呢間算係有水準。今晚兩個人叫左4個小炒,之前未叫過相同的菜式,全部都可以用“差”去形容。1. 小炒皇 咸。好油。炒得太熟。可能係外賣送到黎係焗左一陣,我理解,呢個送我都接受。2. 啫啫雞煲好咸。d雞好厚粉,每口都是油。雞的部位亦多是只有皮冇肉。加左幾舊豬潤,個人口味唔食內臟,所以成碟食左少過三分一。3. 海蝦荷葉飯好咸。原因太多蒜泥,但最大問題係,個飯好濕,d飯好爛。希望可以改善下。4. 剁椒魚雲非常失望。因為係“生”,有幾舊係未蒸熟,腥,食唔到三分一要放棄。總結,你地每次外賣都簽名寫卡,希望會改善出品。

1. 小炒皇

2. 啫啫雞煲

3. 海蝦荷葉飯

4. 剁椒魚雲

總結,你地每次外賣都簽名寫卡,希望會改善出品。
2023-06-22
Delivery