2012-01-02
2012年的第一天 出來同朋友睇電影加食pizza 本身以為有lunch tea 點知咁日紅日冇得叫lunch tea呀>_<" 只好怪自己冇睇清楚了!我地叫左個四人set=) $468先來紅白湯 而我叫左白湯=) 蘑菇忌廉雞湯味道一如以往的 入面重有小小蘑菇 但係就唔太熱!跟二個小食有蕃茄腸仔 嗯…味道都係咁上下囉 就蕃茄同腸仔味道 唔太特別海鮮天使闊面 好膩呀 上面有大量芝士重有白汁食左小小就好飽了 但係芝士味道唔濃 只係食到有白汁的味道雞肉火腿芝士白汁飯依個好好食=) 白汁的份量好足夠 唔會話太少令到有部分飯沾唔到汁但係四個人食的話 份量就比較少了 一個人只係食到少少而已重有火腿切到好細粒!IMG:3]大千島海鮮批 入面有芝士,,吞拿魚,,重有菠蘿同青椒批邊好香脆 而中間部分好酥軟 雖然我地等左一陣先開始食 但係都重好軟侍應的服務態度亦都好好=) 成日過來收碟同加水=)會再來的^^
2012年的第一天 出來同朋友睇電影加食pizza
我地叫左個四人set=) $468 先來紅白湯 而我叫左白湯=)
蘑菇忌廉雞湯味道一如以往的 入面重有小小蘑菇 但係就唔太熱! 跟二個小食
海鮮天使闊面
好膩呀 上面有大量芝士重有白汁
食左小小就好飽了 但係芝士味道唔濃 只係食到有白汁的味道
雞肉火腿芝士白汁飯
但係四個人食的話 份量就比較少了 一個人只係食到少少而已
重有火腿切到好細粒!
IMG:3]
大千島海鮮批 入面有芝士,,吞拿魚,,重有菠蘿同青椒
批邊好香脆 而中間部分好酥軟 雖然我地等左一陣先開始食 但係都重好軟 侍應的服務態度亦都好好=) 成日過來收碟同加水=)
會再來的^^