人氣疏乎厘店😍幸福Pancake🤤🤤🤤日本疏乎厘過江龍,又係說起來慚愧😂😂一直都冇喺香港食過,淨係之前喺日本試過佢嘅紅茶pancake,覺得好甜😅所以都冇話特別想食😌但有日喺銅鑼灣食完飯,見冇人排隊就入去試吓啦!😛😛 .1️⃣幸福Pancake $108(原味)原味既Pancake真係好味道,梳乎厘入面空氣感十足!而且有濃郁既蛋香🥚,香軟鬆化🤤🤤令人想食完一啖又一啖。 配上蜂蜜牛油,多一種層次,但始終覺得配忌廉係無得輸🤣🤣🤣🤣不過加忌廉要加$15😭2️⃣Tiramisu pancake $158Tiramisu pancake 個pancake都係原味,只係加多左朱古力醬、芝士cream、同埋杯另上嘅espresso可以淋落去,食落唔太似tiramisu😂😂😂味道有點濃,掩蓋左疏乎厘本身既蛋味, 都係原味好食d😛😛
人氣疏乎厘店😍幸福Pancake🤤🤤🤤

1️⃣幸福Pancake $108(原味)
原味pancake

2️⃣Tiramisu pancake $158