好耐冇出街、係openrice見到呢間餐廳好多好評,就一心諗住去食,公平地說入到去印象唔錯既,乾淨企理。食物都係好食既👍🏻 原本一間我評分好高覺得會再幫襯既餐廳,我絕對唔會再去,因為真係好嬲! 事緣佢main menu有做8折,佢亦有提供午餐,所以我就叫左午餐加main menu上既食物, 落左單後一陣,侍應小姐就埋黎講唔好意思 優惠唔同唔可同時使用,叫main menu就不能叫午餐, 我就答 ok 咁你幫我取消午餐set 我再睇一下main menu,呢位小姐就走開左,我繼續睇餐牌,唔夠一陣同一位小姐再三確認我係味保留main menu剛才叫既食物, 我都再答佢係, 之後佢又走左,其後我都再有同另一位小姐落左其它main menu既餐點,落左食物很遲都沒有到,我地都知道因為main menu應該要花時間整,我地都耐心等候,經理亦很好主動過黎話我地知,食物就到會幫我地跟進。但當我地食完後加既小食後,主菜都未到,我地都冇諗住投訴只係以為佢地出餐係需要時間。 但第一位落單既小姐竟然收我地餐具,我就反問佢我地仲有兩個主菜未到,當時佢仲話係我之前講左唔要佢冇落單,真心好嬲 你都已經再三過黎核實我張單, 我都再三講左我要,當時連身邊既屋企人都聽到,本身真係好想起身走, 但因為有小朋友肚餓,佢又應承5分鐘內出餐 我就再等。 但又比我係位聽到經理問侍應小姐發生咩事,理所當然地佢又將全件事係我錯,真心係嬲都震,做錯事唔緊要,漏單都唔緊要,一句對唔住我都會接受,但完全冇。但呢間餐廳食品質素、環境、食品價錢都係fine dining ,但服務態度就完全搵唔到