首先我唔理你間餐廳打住咩旗號(大麻又好咩都好),一間餐廳最基本要好食啦。賣相係咪好好睇呢,但我想講有一半青口都係唔開口嘅,仲有個汁真係搞唔掂,我同間餐廳反映佢直接攞走我碟嘢,我本身以為佢會煮過,換返啲新鮮嘅俾我。我萬萬估唔到,佢拎入廚房之後,敲碎啲殼同埋強行打開啲青口,再拎返出嚟俾我。喂大佬,你做餐飲,你唔好話俾我知,唔知道青口唔開口係咩意思---「係唔新鮮同死左呀!」黐線,啲青口又臭又粉,我俾返$200你,你同我食咗佢,你真係好意思拎返出嚟俾我?OK,到講嘢飲。呢杯嘢飲巨伏,未飲過咁難飲嘅嘢,有興趣可以去伏下,好似叫咩奶茶到個意大利飯,公道啲講句,呢個係好食嘅,但份量少到我以為食緊兒童餐,你真係唔好唔信,份量大約等於4舊壽司。小食拼盤冇伏,但如果睇完我上面嘅評論,都仲想去試嘅,咁我真係祝你好運。最後我剩係得一個希望,盡快執笠啦唔好害人

最後我剩係得一個希望,盡快執笠啦唔好害人

2022-09-08
$343 (Dinner)