因為有張800元VOUCHER 7月頭到期, 所以一有空檔就2個人去食O左去, 唔好SINE~BOOK O左1點, 叫O左個498元的套餐, 同埋一個刺身定食, 約2XX元~因為掛住傾計同食O左關係, 所以唔記得影相 1. 煙帶子沙律: D菜OK, 但D煙帶子麻麻, 可能係唔岩我口味.2. 刺身: OK, 夠新鮮.3. 大蜆清湯: 呢個又係麻麻, 個湯真係好清, 清到好似飲水咁, 隻蜆自己買D 沙白返屋企 "陸" 下佢都有咁O既效果.4. 燒野拼盤: ROBSTER OK, 和牛同粟米無食, 俾O左我朋友食, 銀雪魚出事了, 我食O左1啖, 覺得佢O係變O左.... 我俾少少我朋友食, 佢話'無事喎~', 咁我照食LA, 但今日醒起, 我朋友係食唔出D野有無變, 事關有時D 餃子變O左時, 佢竟然全部食哂..... X_X5. 鵝肝旦: 呢個好味, 旦好滑, 鵝肝味濃~6. 壽司飯: 太飽, 食唔落, 俾O左我朋友食, 我食O左上面D 三文魚, 都係好新鮮的.7. 甜品: 雪糕好味, 不過我個人唔鍾意食芝麻, 我朋友個啫喱都好味, 不過, 啫喱又好難會整得難食O既~2個人埋單補返31

因為掛住傾計同食O左關係, 所以唔記得影相

2. 刺身: OK, 夠新鮮.

5. 鵝肝旦: 呢個好味, 旦好滑, 鵝肝味濃~

2個人埋單補返31.X, 但講真, 可能我食野唔知價, 我覺得唔值.

食完後1小時肚痾 (可能係我腸胃差, 因為我朋友無事~), 再過2小時後又痾過~

再諗諗下, 有機會係件銀雪魚搞事了 :'(

Other Info. : 唔知係咪我用VOUCHER, 我以為酒店D服務會好好, 但出來就是... 不能說好, 但沒有黑住面咁LOR~特別係叫我簽名埋單果位同事...
2014-06-25
$15 (Lunch)
Dining Offer
Voucher