2024-12-26 0 views
✨ 朋友帶我到QRE Plaza 「MISU」,蒲進入店內,原來是一間挺高級的日西餐廳。我們揀咗一個二人套餐。***** ***** ***** ***** ***** 🥗刺身沙律🥗椰菜沙律白色粟米沙律菜爽脆清甜,好新鮮啊!🫕蘑菇湯🫕鮮打䲞魚湯餐廳開業以來都仍然受歡迎,每日新鮮䲞魚熬製多個小時而成,味道濃郁。精選刺身(油甘魚、蝶魚、帆立貝、鮑魚)😋😋黑松露雞伴鮑魚汁伴飯🐔新鮮鮑魚汁撈飯再燒香作飯底,面頭有多件燒雞,雞皮都燒至香口脆卜卜,好得。刺身丼 🍣刺身鮮甜又多款🍧甜品好特別,有豆腐同米通喺面頭,下邊是兩層,分別是紫蘇葉巨峰提子🍇總括來說,餐廳主打日本菜亦有西餐,照顧客人唔同需求,環境高級,客人傾偈細細聲,又有浪漫背景音樂,一流享受。

***** ***** ***** ***** *****

🥗刺身沙律
🥗椰菜沙律白色粟米
沙律菜爽脆清甜,好新鮮啊!

🫕蘑菇湯
🫕鮮打䲞魚湯

精選刺身
(油甘魚、蝶魚、帆立貝、鮑魚)😋😋

黑松露雞伴鮑魚汁伴飯🐔

刺身丼 🍣