2008-08-22 22 views
終於0黎到le 一日啦, 女朋友生日帶左佢0黎迪迪尼. 首先要講生日快樂to her.------------------------------------------------------------------------------------------------------星期六日分左兩輪, 1830-2030 and 2030-2230. 但係煙花就2100, 搞到我有D 失望先, 如果佢改一改個schedule 就好啦....------------------------------------------------------------------------------------------------------野食其實就唔係好多款, 不過都幾好食, 有個中湯好好飲呀, 不過小心唔好攞錯隔離0既糙飯. 冷盤有魚生, 三文魚, 吞拿魚 etc, 也有sushi, 但係凍到成舊磗, 唔得.熱盤都幾好食, 但重申比較少款, 個人幾鐘意個燒味同菜. 其他都不過不失甜品就好多款, 同埋有靚碟伴住............水果好甜, 我好鐘意侍應0既服務, 同衞生也

甜品就好多款, 同埋有靚碟伴住............

水果好甜, 我好鐘意

侍應0既服務, 同衞生也是一流的

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
不過以上一切都唔係主角, 我的主角被餐廳0既公仔乙水到好開心, 笑得好靚好燦爛, 就係咁樣已經可以令我心滿意足, 下年的16/8, 可以再留給我嗎?

$500 (Dinner)