2017-07-30
平時係依間食下午茶 /午餐 第一次食晚餐 我唔覺餐牌有咩分別 哈哈 叫左二個餐同一個小食 餐有湯同飲品 (印象中二個都係加$25變餐)我叫左個帶子卡邦尼長通粉帶子好大粒但只有二粒 好快食左 口感爽口既 粉味道好好 不過食左幾啖就覺得好濟 食唔落另一個餐係 一口牛長通粉 牛肉都幾多 但有喲好多根 咬唔到 味道我食左幾舊我覺得岩我口味 小食係炸魷魚圈 出面炸得脆但唔係炸得岩岩好既金黃色 入面既魷魚咬落感覺似係岩岩熟咁既 不過小食仲有薯條 好香脆 依個好食餐湯 我飲落係南瓜湯 而且係南瓜肉打碎黎煮 好重南瓜味 好似(我覺得)不過一日飲左二次 午餐又飲左 哈哈餐飲我要凍紅茶 好香茶味 另一杯凍奶茶係珍珠奶茶果種奶茶 有埋珍珠就完美啦 哈哈總括黎講 我覺得依間野食物果喲都唔錯 另外 食物名我唔太記得 以上係個人意見
我唔覺餐牌有咩分別 哈哈
我覺得岩我口味