2024-11-13
第2次嚟呢度食野啦~經過門口見到佢近出左紙火鍋有啲興趣,所以又入嚟試下🤣今次我地揀左佢嘅Lv.6 日式雪場蟹紙火鍋120分鐘任食~紙火鍋上到嚟都幾得意,係一塊好硬的紙,個底放左導熱片傳導,感覺都幾新奇😂😂我同朋友仔一人一鍋~奶油豆乳鍋有啲似牛奶鍋的感覺,都清清淡淡,唔會太鹹,可以突出到食材原本的鮮味~另一鍋就叫左泰.酸辣蝦鍋,即係冬陰功湯底,食海鮮🦞配呢個湯底都幾夾👍跟餐仲會一人一個蟹拼盤,拼盤有四格,其中一格係生蟹,用嚟放落火鍋~其他三格都係熟食~有蟹膏、蟹鉗、茶碗蒸😍睇落都幾高質🤩用QR掃碼落單任食海鮮、牛肉、豚肉同羊肉~~而牛肉種類繁多,每樣叫左一碟試下味~牛肉厚度偏厚,所以都幾有口感,有咬口~個人比較喜歡牛小排同M6澳洲和牛😊出邊有四十幾款配料任拎,有丸類同蔬菜類~都算幾多選擇熟食有點心、天婦羅、鰻魚、腸仔、魚蛋、魚片等~甜品都有糯米糍同埋雪糕🍦而且有兩個雪櫃俾我哋揀嘢飲~~整體而言,呢間其實都幾多嘢食,所以我哋都願意再encore~試吓唔同嘅餐品👍今晚去到見到都幾多人,座無虛席~下次睇吓有冇機會再試吓去其他新野🤣
我同朋友仔一人一鍋~
出邊有四十幾款配料任拎,有丸類同蔬菜類~都算幾多選擇