我咁大個女都係第一次嚟專食雞串燒嘅專門店,有好多唔同部位我都係第一次見,真係幾特別🤩 嚟食個early lunch, 所以未係好多人,靜靜地坐下幾舒服😜叫左兩個set lunch, 前菜已經好豐富,有蕃茄沙律,雞湯,茶碗蒸,牛蒡&蒜頭~個湯勁香濃,但又唔會油👍 茶碗蒸夠晒滑😻✨鳥森燒鳥六本定食 ($248) - 6款都係廚師發辦安排,落單嗰時職員會問我地有冇咩部位唔食,都幾細心~最後佢安排左雞心元,雞腎,雞心,雞掌心,雞腳筋同月見雞肉棒。雞心元原來係血管位,同雞掌心一樣都係幾爽口。雞腳筋有少少似雞軟骨,幾好口感😜 個月見雞肉棒好吸睛,個蛋黃整到可以原粒夾起,一齊食好正!✨安格斯白布烏冬 ($158) - 香港好少地方有得食白布烏冬,我好鍾意佢嘅質感,仲有大大塊安格斯牛,都幾足料😜餐飲我地揀左伯爵茶清清地,整體呢餐好滿足🤤

茶碗蒸

雞湯

安格斯白布烏冬

餐飲我地揀左伯爵茶清清地,整體呢餐好滿足🤤
伯爵茶

茶碗蒸