2021-07-31
推薦程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️星期五夜晚七點就開始要等位啦😚有興趣嘅朋友記住預早少少嚟啊🐷烤豬肉法包🥖 $53包入邊有生菜、酸菜、青瓜、蔥同芫荽🥒直落好清爽;法包焗得時間啱啱好🥰脆脆地唔會太硬;豬肉味道普通🦐米紙蝦卷🌯 $35(兩卷)米紙卷入面有檬粉、蝦、腩肉、香菜同生菜🥬味道比較清淡💩不過個人唔係幾鍾意香菜浸味,不過整體水準唔錯🥰而且出面都好少見到以咁樣嘅方式呈現嘅米紙卷😍另外佢哋有自家醬汁,類似沙嗲醬上邊有啲蘿蔔絲😋配上清淡嘅米紕卷好搭🦀蟹膏蕃茄湯檬🍅 $55🦀蟹膏有本身海鮮嘅香味,再加上吸晒啲湯,超級入味🤤🐷豬紅都好新鮮👍🏻👌🏻扎肉同豆卜多正常發揮😶但係個人認為舊蕃茄太大舊,我以切細舊啲,方便食啲🌿斑斕綠豆糕 $15(一舊)必食!超級推介!由兩層班蘭糕夾住一層綠豆蓉,首先班蘭糕煙韌得來又唔甜🙈淡淡嘅斑斕香,再配上唔甜嘅綠豆蓉,真係食多幾舊都唔怕膩🤤榴槤糕 $6個人食榴槤,但聞落有淡淡的榴槤味,但朋友話榴槤味好淡☹️唔推介⚠️呢間餐廳可能會坐得比較迫同埋辛苦,大家要留意一下啦!😉不過食物質素真係唔錯
星期五夜晚七點就開始要等位啦😚有興趣嘅朋友記住預早少少嚟啊
🐷烤豬肉法包🥖 $53
🦐米紙蝦卷🌯 $35(兩卷)
🦀蟹膏蕃茄湯檬🍅 $55
🦀蟹膏有本身海鮮嘅香味,再加上吸晒啲湯,超級入味🤤
🐷豬紅都好新鮮👍🏻
👌🏻扎肉同豆卜多正常發揮
😶但係個人認為舊蕃茄太大舊,我以切細舊啲,方便食啲
🌿斑斕綠豆糕 $15(一舊)
必食!超級推介!
榴槤糕 $6