2021-06-28 1016 views
今次係第三次食 估唔到燒賣竟然可以等得咁好味! 最特別嘅係佢個名叫做”亂咁嚟燒賣” 一打開就已經覺得好香入面有椰菜 火腿XO醬 仲有菠蘿 仲有啲甘筍絲 估唔到呢個組合咁夾 燒賣有啲一粒有啲係切開半粒 食落去好香炒得好正! ! !啲XO醬好夾燒賣 另外第二樣一定推介俾大家嘅就係XO醬腸粉 啲腸粉食得出係有另外再煎香過 再加埋XO醬炒 另外入面仲有好多材料都係有椰菜同埋火腿 加埋簡直就係完美 好難得有一間XO醬腸粉係我咁鍾意😂😂😂(大家一定要去試吓)呢兩樣嘅價錢都唔算太貴滿$100仲有foodpanda八折優惠架! ! ! !份量都仲要好多我哋兩個人都食得好飽 最後梗係唔少得甜品 我哋揀咗西瓜冰涼粉 啲沙冰整得好碎 唔會好大粒 同涼粉簡直就係絕配🥺🥺🥺仲有個紫米露 好好味不過唔記得咗影相😂😂😂 XO醬腸粉係一定要食! 我哋通常都係外賣拎走食

2021-06-27
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$40 (Last Night Supper)
  • XO醬煎蘿蔔糕
  • 芋圓紫米露