2023-01-18 81 views
今日一行十人食晏,諗住搵個舒服少少既地方食個lunch ,餐廳環境舒適又有半自助餐,而且buffet 款式都算多,有小食,沙律,水果等等。但係餐廳出餐既速度真係好差!.我哋等左九個字先上齊所有主食,中途有吹過好多次,店員都只係答哦或者指一指廚房😒餐飲係我哋食緊主食既時候上左三杯,之後就無再上過餐飲,不停問店員都係hea我哋,仲有個店員問我哋係咪埋單,餐飲都未上齊好意思叫我哋賣單?後尾有店員過黎問我哋差咩餐飲再重新落過單,但係之後都係上唔齊又錯單😒叫埋單又係叫左N次先有人理。.和牛牛裙肉配黑椒汁 $188牛裙肉叫左五成熟,肉質柔軟,肉味濃.如果你係時間太多想攝時間,我建議你可以試下呢間餐廳,但如果你lunch time 係得個零鐘或者你個人無乜耐性我奉勸你唔好去食,我哋所有同事都已經將佢永久black List.
叫埋單又係叫左N次先有人理。

和牛牛裙肉配黑椒汁 $188
牛裙肉叫左五成熟,肉質柔軟,肉味濃