2017-04-20
投訴無門 所以希望係到講出衣間店應要改善既地方!夜晚食完飯 同行人話有間梳孚厘好食 所以就衝左過去!去到有2 pair客人食緊,得返我地一台客要等落order,我地落左一客原味梳孚厘,店員話等~20-25mins左右,諗住得我地一台客應該都可以按時比到我地 所以照買左。但等左30分鐘左右都仲未有人同我地講拎得野食,問佢時淨係話焗緊啦 要再等多5分鐘左右5分鐘後再問 都仲未有!衣個時候講真已經燥左 唔想再等落去,每次問每次都拖住我地 避開唔答我地問題。最後我地由8點4等到9點鐘先有得食,但已經成肚氣。最嬲既最燥既唔係話無啦啦等多3,4個字,而係店員超級無敵無禮貌!每次都hea答,同埋一丁點歉意都無,其實只要講聲''唔好意思'' ''請等多陣''... 都無咁嬲,最嬲既真係3個店員既態度,完全係'廢是理你'既態度。知道衣間店最近都出名多人食,但同時都應該做好少少服務 無論小店定連鎖店。利申我地唔係死催爛催,我地係夠哂鐘先去問一次,同埋自問係有禮貌咁問,但得到既係hea理我地。有圖有真相,真係買左黎食
夜晚食完飯 同行人話有間梳孚厘好食 所以就衝左過去!
最後我地由8點4等到9點鐘先有得食,但已經成肚氣。
有圖有真相,真係買左黎食