2025-02-15 0 views
我訂左晚上8:30,去到仲要等,同我講few minutes,之後9點先入得去,仲要係我哋話係咪冇位咁退返個訂金俾我,食過其他餐廳,之後先入去唔知搵邊個傾,返返來就話而家入得,really? 岩岩個半個鐘白等,入左去餐廳坐低,其實入邊係有位,但係枱上啲上手食物就冇人執枱,同埋啲侍應唔會喺多眼位置,跟住等左10分鐘先有人俾個menu 我哋,好啦落完單以為好快有得食,再等半個鐘先有一個頭盤(頭盤有三個),食完第一個頭盤,再等15分鐘到來兩個頭盤,食完三個頭盤都10點幾,頭盤都食咗一個鐘,咁次一食完即刻叫佢上main course(三個),快左少少少上第一個,個外國人來左現場芝士撈意粉,都冇心情去理佢,佢都講左一兩句就冇講嘢,食完個意粉又即時叫佢上埋個兩道,食完即叫佢買單,甜點都冇食,想買單都唔易都要等,最後要行出去埋單,以為可以買到,點知又要等,唔知去邊度攞張單來,真係好差冇下次
2025-02-14
$1000 (Dinner)