2020-12-16 458 views
平時買開另一間嘅早餐都喺同一個商場入面,而呢間就喺正商場門口,成日都見有幾個人喺門口等早餐,好奇心驅使下今日就買嚟食吓。間鋪面唔大只做外賣,買完通常都係企喺商場走廊等取餐。間鋪早餐主要賣吐司牛角酥嘅,openrice 都有餐牌就唔詳細介紹喇,我揀咗吞拿魚雞蛋吐司同紫薯鮮奶$22。叫完就出哂事,呢一刻嘅我終於明點解長期都企咗幾個人喺門口.....我足足等咗15分鐘先攞到個餐!我本身揀買三文治都係諗住貪佢快靚正,你做呢區都係打工仔生意多,速度真係好重要囉!😕❤️ 吞拿魚雞蛋吐司 & 紫薯鮮奶 $22至於個吞拿魚雞蛋吐司,佢個包好厚,所以都夠飽。我叫嘅時候就無哂普通包,換咗個甜嘅包,成件事好唔夾😩紫薯鮮奶紫薯味偏淡😶好食度: ⭐️✨ (1.5/5)餐廳推薦度:⭐️✨ (1.5/5)鰂魚涌區有幾間買早餐嘅店舖,呢間一定唔係我首選囉!

❤️ 吞拿魚雞蛋吐司 & 紫薯鮮奶 $22
吞拿魚雞蛋吐司 & 紫薯鮮奶
吞拿魚雞蛋吐司
吞拿魚雞蛋吐司
好食度: ⭐️✨ (1.5/5)

餐廳推薦度:⭐️✨ (1.5/5)
鰂魚涌區有幾間買早餐嘅店舖,呢間一定唔係我首選囉!
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$22 (Breakfast)