2019-09-26
今日諗住輕鬆d就黎左哩間食lunch.叫了一個椰香喇沙雞絲意粉,一個all day breakfast 同咖啡。店員一開始有同我地講意粉要等20分鐘,咁都ok la, 同埋諗住可以食住all day breakfast同飲住野先。點知等左好耐,又餓。一樣野都冇黎到,望下隻錶,原來已經過左35分鐘,再吹店員,先黎第一碟加埋咖啡,但係竟然黎左意粉先,明明all day breakfast冇話要等,點知仲遲過個意粉😠最後要等多10分鐘先黎埋個all day breakfast. Total 所有野黎晒,用左45分鐘。唔明all day breakfast點解要等45分鐘喇沙味變左咖哩意大利粉,唔係我想要嘅口味,份量大少,等左咁耐,幾啖就食晒,唔值$88。All day breakfast 味道ok, 份量太少,等得太耐。後記:之前黎過叫外賣熱朱古力,都不太好,感覺差過麥當勞,好淡好水。總括: 唔會再食。因為講左等20分鐘,結果係等多左一倍時間,而野食同飲品都有ok有麻麻🙄🙄,價錢、份量同質量都唔成正比。
唔明all day breakfast點解要等45分鐘