2023-01-11 343 views
有日唔覺意系YouTube , 見到兩個後生靚妹YouTuber介紹呢間燒賣,本小姐不嬲都幾鐘意食燒賣既,咁咪諗住過來試下囉。一坐低,一切貌似正常。望下個燒賣餐牌….20粒燒賣要$220🤔🤔會唔會貴左啲呀?本來諗住叫幾粒算,好啦,一場黎到幾大就幾大。就系呢個勇敢既決定。 我,等左「50分鐘」‼️無錯,吹左3,5,7次之後,都竟然要等50幾分鐘先見到呢籠野出黎。激氣都激飽左。雖然阿姐 唔好意思前,唔好意思後,又話多人呀,又話師傅點點點呀咁😓 但都好難令人接受囉。所以完全無心情評價佢個20粒燒賣😤背脊骨落,總之唔好味👎茶,就唔好提呢啲啦。另外仲叫左芝麻卷同叉燒腸。芝麻卷味道係正常嘅,但係個叉燒腸好唔掂囉,個粉皮一pat嘢咁, 又厚又黏口。叉燒呢又鞋又肥又唔新鮮,仲慘過出面最cheap嗰啲叉燒,淘大叮叮腸粉都好食過佢😂⋯⋯完

背脊骨落,總之唔好味👎