2013-04-21 105 views
今日同肥髀游完水,搵地方醫肚,好耐無食雲呑麵,銅鑼灣通常就近去呢間,地方係小店,地方算乾淨企理,我叫咗一碗雲吞麵($22),一碗水餃麵($22),一碟魚皮($13),一枝芬達($7),一包菊花茶($7),食物好快上枱,雲呑大粒,蝦仁爽口,麵底比較硬身,不過可接受,水餃略為包得鬆!不過好足料,湯底都香,魚皮份量足,二都好大塊,不過好硬,唔係脆,浸咗湯都無乜幫助,幸好無油溢味,肥髀最開心可以飲汽水,而家飮到支裝汽水嘅地方越來越少,值得一提,雖然企堂叔叔唔算殷勤,因為我唔飲凍飲,佢特登走入后面攞一包唔凍嘅菊花茶比我!加分!
2013-04-20
$35 (Tea)
  • 雲吞