2018-07-08 750 views
囝囝過咗小西灣上暑期興趣班,落堂後見肚餓,佢一向幾鍾意叫我同佢嚟蕯莉亞食嘢,今次亦唔例外。我曾經同囝囝去過唔同分店都有同樣情況,就係好多人等位,有時多人到一個點係見到人頭湧湧巳經放棄唔等!咁啱遇上午飯時間,我有考慮不如去其他食店,囝囝依然話想食蕯莉亞……好!就因為你咁堅持,媽咪就陪你一齊等位啦。果然不出我所料,巳經有唔少人喺度等位,囉咗二人位籌需要等四張抬,即管比啲耐性等吓,大約等到五個字就到叫我哋個籌號其實自己都想食鷄翼,可惜只有辣味,加上囝囝食唔到辣,唯有下次等爸爸喺度先order囝囝特別鍾意飲粟米忌廉湯,幾乎成碗湯比佢飲哂🥖蒜蓉包仲熱熱地,有微微蒜香味🍴白汁芝士焗魚扒 魚扒略為有少少腥🥄野菌忌廉意大利飯忌廉味濃郁嘅野菌意大利飯 份量很大 食完覺得好飽肚!柴灣環翠將會開分店,對於柴灣街坊會係個好消息

囝囝特別鍾意飲粟米忌廉湯,幾乎成碗湯比佢飲哂

🥖蒜蓉包仲熱熱地,有微微蒜香味

🍴白汁芝士焗魚扒
魚扒略為有少少腥

🥄野菌忌廉意大利飯

忌廉味濃郁嘅野菌意大利飯
份量很大 食完覺得好飽肚!

柴灣環翠將會開分店,對於柴灣街坊會係個好消息

2018-07-07
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)