2019-03-12 460 views
其實每次去長洲都係食咩糯米糍、大魚蛋,雖然都好食,掃街都有佢既樂趣,但試下其他野都冇壞阿,都係一樣好味!不過行左入內街比較少遊客,大家就可能覺得食既野冇咁好定點。其實行到入去食野仲舒服啦,唔洗同人逼。今次食左多多面,係好簡單、平靚正既車仔面。戈一日有既餸會寫左係入門口右手邊戈幅牆到,簡完就同個廚師講食咩就得。即叫即整啦當然係!我個人就好鐘意食車仔面配白蘿蔔既,係別有一番風味佢既雞翼阿、BB腸(姐係芝士腸)都好好食咖!不過唯一一個downside就係間鋪比較細,坐到既人唔多。如果可以既,就買番去自己租左戈間屋到食啦,都一樣咁好味!
即叫即整啦當然係!
我個人就好鐘意食車仔面配白蘿蔔既,係別有一番風味
2019-03-04
$30 (Lunch)
  • 白蘿蔔
  • BB腸