🇭🇰雲南過橋米線·酸辣炸醬米線$29 l 自家製魚肉春卷$13 l 豬頸肉$7呢間個米線我自己覺得都唔錯嘅 佢個湯底都幾惹味 不過就唔算話好特別🤣佢個魚肉春卷質感都唔錯 真係食到中間啲魚肉 但我自己就覺得佢炸到有啲油 而且佢$13都係得一係 雖然佢都大條既 但係感覺真係有啲少🤭😂之後佢豬頸肉口感唔錯 而且份量都多 係有1/2舊比較肥姐😎·自家製淨韭菜餃$32之後因為我哋見到佢有店員喺度包緊餃子 好似好正咁 所以就嗌咗一碗 點知真係有啲失望🥺佢個肉餡雖然調得唔錯 都幾多韭菜 但係真係好鹹 係鹹到我哋要即刻叫野飲 所以大家都係食翻米線好啦🙊🙊·📍荃灣享和街96B地下
🇭🇰雲南過橋米線
酸辣炸醬米線

自家製淨韭菜餃$32
📍荃灣享和街96B地下
$45 (Lunch)
酸辣炸醬米線