2024-08-25 346 views
今日去完按摩,懶懶地唔想去買嘢煮嘢食,打算叫外賣,諗起小瑪哥,之前都想試食,一於就叫佢。上網落單大概半個鐘就到,嚟到啲嘢都仲係熱嘅°我叫咗金牌三寶米線,要咗小辣,配料有炸豬扒,爽口大蝦球,同埋辣肉醬,小食就叫咗辣味金奬涼白肉,同昭通醬雞翼,飲品我就叫咗鹹檸七,解吓熱氣,另外甜品就試吓佢嗰個玫瑰冰冰粉°首先講碗米線先,要咗小辣,其實一啲都唔辣但好夠味,豬扒嚟到可能時間關係,淋咗少少,肉質一般,有少少嚡,炸醬就一嚿嚿肉碎黐埋一齊,好夠味,大蝦球就真係好爽口彈牙,個昭通醬雞翼,炸得好香口個醬汁好似麵豉醬蒜蓉加埋一齊,好特別,另外金牌涼白肉就一般,薄切腩肉略嫌太肥,鹹檸七就唔使多講'玫瑰冰冰粉有少少桂花味,甜甜地用嚟解辣一流。
唔使多講'玫瑰冰冰粉有少少桂花味,甜甜地用嚟解辣一流。
2024-08-25