2024-05-12 1274 views
突然話去慶祝生日,臨近母親節要搵一間好食又可以免咗開瓶費嘅餐廳都唔容易😅託朋友仔嘅福,訂到呢間米芝蓮嘅餐廳,仲可以有房😱特別優惠點一支酒可以面開瓶費👍餐廳嘅侍酒師好專業,好識處理的酒,應該由邊支飲先係咪需要雪一雪,用邊隻酒杯適合啲...我哋完全唔需要擔心😘食物方面我係點咗晚餐,頭盤兩款凍兩盤熱,大家揀咗牛肉capaccio, Caesar salad,熱嘅呢就揀咗燒元貝同埋田雞腿,食材新鮮唔花巧!主菜揀咗兩款有和牛同埋佢哋嘅三黃雞. 今日嘅三皇雞新鮮嫩滑,有肉汁,調味啱啱好!另外加咗法國蝸牛燉豬肩肉飯,兩樣都出色😋甜品有熱溶咗嘅金別文芝士配搭咗蜜糖仲有就係牛角酥多士配牛奶雪糕😍兩樣都係好有特色同埋好好味👍成晚侍應不停咁入嚟加水,換碟,留意客人嘅需要,服務好好😉最後每人大約1300蚊. 食物新鮮可口,提供靚酒杯,開瓶費有優惠,服務員侍酒師態度友善專業,可以再去😉👍
成晚侍應不停咁入嚟加水,換碟,留意客人嘅需要,服務好好😉
吞拿魚
牛肉 capaccio