2013-05-09
等男朋友放工途中經過呢間印度餐廳, 聽講過呢到得到米芝蓮推介, 就黎試一試啦!7點正黎到, 唔知係唔係落雨既關係, 全間鋪只有兩檯人(兩檯都係外籍人士), 連侍應都係印度人,感覺好似o係外國入左一間印度餐廳咁, 都幾好夠靜!一坐低侍應就放低左呢款小食經過侍應介紹左一輪, 叫左:炸洋蔥, 以為係洋蔥圈, 原來係將洋蔥切成一條條好幼既絲再炸, 幾有特式, 比起洋蔥圈更加脆卜卜食印度野又點少得MANGO LASSI? YOGURT味比較重, 酸酸甜甜好開胃羊脾肉"UN", 不太入味, 失色....咖哩味偏淡同稀, 雞肉幾滑唔UN, 值得一讚既係裝咖哩既容器好靚, 細細個咁幾別緻個人鐘意千層烤餅多D, 比較薄身, 蒜蓉烤餅就厚D但蒜蓉味可以再勁D期間侍應時不時都會問下我地岩唔岩食咁, 又會介紹食D咩好, 服務唔錯, 環境清靜, 情侶或朋友幾個人傾下計唔錯但食物方面其實我覺得食開既新德里比較出色
感覺好似o係外國入左一間印度餐廳咁, 都幾好夠靜!
一坐低侍應就放低左呢款小食 經過 侍應介紹左一輪, 叫左: 炸洋蔥, 以為係洋蔥圈, 原來係將洋蔥切成一條條好幼既絲再炸, 幾有特式, 比起洋蔥圈更加脆卜卜 食印度野又點少得MANGO LASSI? YOGURT味比較重, 酸酸甜甜好開胃 羊脾肉"UN", 不太入味, 失色.... 咖哩味偏淡同稀, 雞肉幾滑唔UN, 值得一讚既係裝咖哩既容器好靚, 細細個咁幾別緻 個人鐘意千層烤餅多D, 比較薄身, 蒜蓉烤餅就厚D但蒜蓉味可以再勁D
環境清靜, 情侶或朋友幾個人傾下計唔錯
但食物方面其實我覺得食開既新德里比較出色