2019-05-30 162 views
I Love You Dessert 已經連續兩年拎左米芝蓮推介食品,由於自己都算住得近,所以都成日會黎食,因為性價比真係好高平日黎到依然有唔少人,人氣一直都無減退,相信係實力所致,而家比起我一開始黎食多左唔少選擇,除左梳乎厘PANCAKE,仲有雪花冰同拿破崙呢度所有甜品都係即叫即整,所以要有少少耐性等食物喔拿破崙士多啤梨吉士班戟 ($43)呢款係期間限定食品,上下層係拿破崙,中間就夾住班戟、士多啤梨、大量吉士,記住唔好顧儀態,盡量將口撐得大大的咬落去,就可以一次過感受到多重口感同味覺既衝擊喔忌廉芝士梳乎厘班戟 ($49)、抹茶忌廉芝士梳乎厘班戟 ($49)食過咁多次,最鐘意就係呢兩種味道,梳乎厘班戟空氣感得黎又唔會完全失去口感,蛋味香濃,忌廉芝士令味道更加提昇,另外仲有一球雪糕,一凍一熱一齊放入口,難以形容的美味以呢個價錢食到咁高質素,唔怪得米芝蓮都要推介啦

呢度所有甜品都係即叫即整,所以要有少少耐性等食物喔
拿破崙士多啤梨吉士班戟 ($43)

以呢個價錢食到咁高質素,唔怪得米芝蓮都要推介啦
2019-05-25
$47 (Dinner)