2023-12-04 52 views
聽講呢度嘅海南雞係拎過米芝蓮嘅,來自新加坡,深得當地居民喜愛,日日大排長龍,一定要試下啦。我就揀咗大份嘅天天海南雞,雞肉滑嫩,肉質爽口,皮滑肉嫩,真係一道經典嘅海南雞。另外,我仲叫咗二人份量嘅雞油飯,以煮雞精華一同煲出嘅油飯,鮮嫩嘅雞肉搭配香噴噴嘅雞油飯,每一口都係一種滿足感,令人回味無窮。🐓🐓🐓緊接住,鮑魚海鮮金湯豆腐上場。湯底金黃濃郁,啲豆腐滑溜,鮑魚香氣十足,令湯汁更顯鮮甜,味道豐富而不油膩,飲落暖笠笠。🍲🍲🍲轉頭嚐嚐火焰串燒,串燒香氣四溢,配上醬汁,火候啱啱好,一入口即感到肉質鮮嫩多汁。🐷🐷🐷今餐真係飽到唔想動,每一款菜都有佢嘅特色,味道令人滿足。如果你係海南雞愛好者,呢間絕對係一個值得一試嘅地方。🥹🥹🥹