2023-06-08 1322 views
見呢間係米芝蓮餐廳,就試吓佢好唔好食啦。點咗佢哋嘅正宗卡邦尼意粉同芝士蕃茄pizza,整體感覺都好出色,味道好好,份量適中,價錢亦都合理。正宗卡邦尼意粉嘅醬汁蛋汁好濃郁,有好香芝士味,意粉都煮得剛剛好,有啲咬勁,味道豐富,整體感覺好滿足。芝士蕃茄pizza都出色,焗得香脆,芝士濃郁,上面鋪滿啲新鮮嘅蕃茄同埋香草,味道好香,非常開胃。餐廳嘅環境都好舒適relax, 而且服務員都好有禮貌,服務好好。總括而言,呢間意大利餐廳嘅正宗卡邦尼意粉同芝士蕃茄pizza都好好食,味道豐富,份量適中,價錢亦都合理,環境舒適,值得一試。如果你鍾意意大利菜同披薩,可以一試。