2021-11-06 699 views
成日都覺得呢間叫 不知帰🤣 不如帰系列都好出名,有東京米芝連一星🤩,好少數係可以自己食晒甘濟,平時真係對拉麵一般般,沾麵都係淨係食開一間😗今次係偶然行左入去🧐✨貝汁鹽味拉麵 $128 ✨貝汁醬油拉麵 $128 ✨溏心蛋 $15直接preset 晒 仲好唔洗間麵嘅軟硬度,試到最原本日本職人調整好嘅味道,上菜都好快,隻蛋仲貼心咁cut開左一半,而枱面都有圖教學,先試一啖湯再加配料試多啖湯先食拉麵🍜覺得鹽味好食啲,醬油有牛肝菌嘅關係味道偏重;貝汁湯底味道較鮮甜,三層肉同叉燒 啖啖肉,肥肉一咬即溶,再飲一啖湯有解膩之用😋服務幾好👍🏻會有個籃裝住啲野,環境乾淨光線充足,有分單人位同枱,我係唔介意坐單人位,因為其實都係同友人坐隔離都傾到計🌝,但可能坐得冇咁舒服👍🏻👍🏻✅推介大家去試,作為一個晚餐佢可以令你有好滿足好食嘅感覺,身邊有啲唔太好拉麵嘅都可以去試試,試完應該會改變對拉麵小小印象🤭可能你會愛上不如歸嘅拉麵😗

✨貝汁鹽味拉麵 $128
✨貝汁醬油拉麵 $128