2024-09-05 140 views
粉嶺聯安街1-7號富好閣地下B號舖犀利👍🏼開完一間又一間 ,除左屯門,而家粉嶺都有嘆甜品食喇💙,呢日去探朋友,去開聯和墟 ,就同朋友一齊去支持下,細細間裝修用貓做主題既日系裝修,感覺好舒適睇到menu好吸引😍左揀右揀,好多選擇最後揀咗💙 開心果奶蓋窩夫配雪糕$75(係粉嶺店限定✨)呢個一定要試,整得好靚,仲畫左個貓咪🐱,仲有而家最hit 既開心果配搭得好好,又打卡又好食😍💙炸魚蛋燒賣$26呢個本身都好鐘意食, 熱辣辣送上枱面,仲有泰式辣醬👍🏼💙BBQ雞翼5件$30朋友係雞翼控,一定要試呢個,整體味道都好唔錯,好快食哂😆💙 糖不甩丸子窩夫配雪糕$65一上枱已經心心眼😍, 佢啲小丸子煙煙靭靭,口感唔錯,每一塊窩夫都有大塊 又鬆軟😋大滿足😋👍🏼最鍾意嘆甜品有齊哂鹹點同甜品,糖水同飲品,通通都有,多款選擇😋仲有唔講得笑,份量好足料,仲有好多都好想試,真係要多啲去先試得哂😍大家都去支持下🤗好有誠意既小店✨️
粉嶺聯安街1-7號富好閣地下B號舖

睇到menu好吸引😍左揀右揀,好多選擇最後揀咗

💙 開心果奶蓋窩夫配雪糕$75(係粉嶺店限定✨)

💙炸魚蛋燒賣$26
呢個本身都好鐘意食, 熱辣辣送上枱面,仲有泰式辣醬👍🏼

💙BBQ雞翼5件$30
朋友係雞翼控,一定要試呢個,整體味道都好唔錯,好快食哂😆

💙 糖不甩丸子窩夫配雪糕$65
大滿足😋👍🏼

最鍾意嘆甜品有齊哂鹹點同甜品糖水同飲品,通通都有,多款選擇😋仲有唔講得笑,份量好足料,仲有好多都好想試,真係要多啲去先試得哂😍大家都去支持下🤗好有誠意既小店✨️

2024-08-27
Type of Meal