2008-12-28 21 views
聖誕長假期最後一晚, 我和女友再吃西餐! 我們六點半前入座, 餐廳只有幾個人。我們被安排坐在暗角的卡位。可能時間尚早, 冷氣不算夠, 加上有射燈, 所以坐下來覺得有點熱。但overall來說, 環境很有情調, 適合談心。食物方面, 我們order了一個dinner set加一客小食及意粉, 包括:粟米忌廉湯 (set)麵包連三文魚醬, 好味! (set)煙肉芝士焗薯皮 - 一客三件, 有點貴!香蒜欖油帶子炒天使麵 - 帶子由煙肉圍邊, 美味! (set)煙三文魚蟹子忌廉汁炒意粉 - 煙三文魚美味, 其他配料足, 份量大, 散叫只是$72, 抵食!甜品方面, 我們個set加$25轉朱古力心太軟, 但普普通通, 沒有驚喜。另, 餐廳廁所只是麻麻地, 建議裝修一下較好!

粟米忌廉湯 (set)
麵包連三文魚醬, 好味! (set)
煙肉芝士焗薯皮 - 一客三件, 有點貴!

另, 餐廳廁所只是麻麻地, 建議裝修一下較好!

煙肉芝士焗薯皮
香蒜欖油帶子炒天使麵