2022-06-07
⭕Error 19哩個地方我相信大家都唔陌生,佢嘅心形花花❤️牆同埋門口位置佈滿好多玫瑰花擺設💗🌹絕對係超級少女心,係女仔都會勁鍾意嗰個地方🔥✨個人覺得佢嘅甜品係做得好出色嘅,相對比起主食係更加特別,平時過嚟食個tea我覺得都好值得嘅,作為打卡餐廳泥講,整體有中等或以上嘅水平💗👍🔸香煎頂級牛柳配鵝肝 $368牛柳叫咗五成熟,上碟切開都夠5成,肉質軟,但脂肪比例唔算話好高😎鵝肝口感入口即溶,都有一定既香味😋👍比較欣賞嘅係你嗌幾多成熟佢真係畀到你囉,唔會overcook👍👍🔸香煎羊架配迷迭香汁 $288羊架夠騷味,我係勁鍾意食羊,佢嘅羊夠曬嫩口,加上迭香汁提升左羊既鮮味🐏🔸朱古力梳乎厘 $95佢呢隻朱古力相對就比較甜口,如果你本身比較鍾意食較甜嘅東西嘅話,其實呢個甜品你應該會好鍾意😂我自己比較鍾意食苦味重少少嘅朱古力,所以呢款甜品就未必太符合我嘅口味🥳不過,佢嘅梳乎厘呢都入面做得好鬆軟,呢一點係值得讚嘅✨💞🔸宇治抹茶十勝紅豆潛艇 $68 哩個係新出品嘅一款甜品,係最近好興用牛角窩夫做底,牛角窩夫做得好鬆軟,抹茶醬🍵相對係比較苦澀,我係極度推介呢一款嘅甜品😋👍不妨可以試下🥳🔸冬瓜益力多梳打 $
🔸香煎頂級牛柳配鵝肝 $368
🔸香煎羊架配迷迭香汁 $288
🔸朱古力梳乎厘 $95
🔸宇治抹茶十勝紅豆潛艇 $68
🔸冬瓜益力多梳打 $50
冬瓜茶再加埋益力多梳打,我真係未飲過
😄所有嘢混埋一齊,個口感好豐富❤️好興😎我係勁鍾意飲益力多嘅人嚟嘅,加埋梳打,飲落去有氣,特別解渴🥳😂