2023-08-25
今日同一家人一齊黎影貓貓展覽同阿囡黎玩下影下相,見到這間粉紅系餐廳好特別,細細間但設計好靚,又有得意公仔及好特別的金色擺架,所以同家人一齊試下午餐。佢的選擇都幾多,有午餐套餐(雞、牛、魚),有辣有唔辣,有飯有粉麵,也有不同飲品及甜品點心。我哋點了3個套餐、一個點心及一個甜品,還有2杯飲品。飲品有健康米漿、豆漿、手功檸檬茶、汽水等,我哋點了手功凍雙檸茶(檸檬及青檸的味道都好好,清新又開胃)及黑豆豆漿(唔會好甜,豆味香濃又健康)前菜(今日是麻辣涼拌蓮藕粒)爽脆帶絲的蓮藕粒,咬口一流,麻辣香口,令客人忍不住一粒一粒咁食,我阿囡都不斷食完再話要食😂😂😂套餐:1. 麻辣口水雞每份上菜都好靚,用金架擺好,口水雞辣度可自行解決,我哋選了少辣(如果怕辣,走辣也可以)雞份量好多,雞肉雞味濃又嫩滑,啖啖肉,唔肥又入味2. 水煮牛肉這個好惹味,有不同辣度選擇,我哋選了少辣,金架上枱還有蠟燭熱住,好貼心!牛肉好嫩好腍又入味,配上彈牙煙韌寬粉及大豆芽,好好好火辣美味3. 酸甜清新番茄魚這個唔辣酸酸甜甜番茄魚,爐魚片好薄無骨肉香軟,番茄汁開胃酸甜剛好,番茄肉配有粉絲,一流😍😍我哋點了脆炸鮮奶(外脆皮、內牛奶香甜軟
我哋點了3個套餐、一個點心及一個甜品,還有2杯飲品。
套餐:
1. 麻辣口水雞
2. 水煮牛肉
3. 酸甜清新番茄魚
材料優質又美味,服務又好,必會再來