2023-08-06 48 views
近排粉紅色真係大熱!放工後順應依股熱潮,去到V Walk嘅MOTO MALA,全粉紅色嘅餐廳,好似一個可愛嘅粉紅盒子,主打麻辣川菜!川味水煮魚(特盛一人前) $138————————————依個餐真係超抵食,除咗主菜外,仲有是日小食、是日涼菜同白飯,而且主菜份量都係好大份。麻辣嘅香氣令人垂涎三尺,配上乾辣椒🌶️炸蒜等等令到香味更加昇華,仲有寬粉,非常滿足。是日涼菜係麻辣牛𦟌,非常開胃,小食就有炸雞翼。海鮮麻辣燙(清新藤椒湯) $88————————————又係超抵食,又大大盤!我點咗大蝦、嫩牛肉同埋巴掌肥牛,仲有萵荀片、金針菇、鮮豆皮,麵底就揀咗手打麵,藤椒帶出嘅麻味真係愈食愈過癮。彩虹冰粉 $38————————————食完麻辣,食返個冰粉清清味蕾,撈埋花生碎、紅豆、黑芝麻等等材料,豐富。

川味水煮魚(特盛一人前) $138
————————————
川味水煮魚(特盛一人前)

海鮮麻辣燙(清新藤椒湯) $88
————————————
海鮮麻辣燙(清新藤椒湯)

彩虹冰粉 $38
彩虹冰粉

2023-08-01
$148 (Dinner)