2008-01-02 12 views
去過咁多次都無俾過食評佢, 真係唔好意思啦!!!! 趁今日同朋友提起, REG過A/C黎讚下EN啦!通常任食都係爛野多, 但呢到既牛肉和松葉蟹真係唔錯, 牛肉入口即溶, 牛味唔係話勁重果隻, 因為牛"SO"味唔係人人頂得住, 所以呢到有牛味, 但唔係好誇果隻, 所以鍾意牛"SO"味既牛怪就唔好期望啦, 但咁樣反而會令到大家既戰鬥力更加耐長! 無咁快食滯! 而且雪花分佈都好恰到好處, 以呢個價錢黎講, 都對得住我地班牛魔王呀!松葉蟹不過不失, 如果平時食開好野既, 就覺得係普通野, 所以唔鍾意蟹既朋友大可不加錢食, 但牛同蟹加埋真係無咁悶架, 加上最後用個湯黎煮既雞旦粥, 嘩, 精華呀, 次次D朋友都話食唔落, 但最後咪又係唔夠食! XD大家記得食佢既"粉絲", "煙煙UN UN又煮晒D湯真係好味哦!至於服務嘛, 普通, 總之唔會好殷勤啦!會唔會再返轉頭? 我一向都係EN既捧場客黎架啦!

至於服務嘛, 普通, 總之唔會好殷勤啦!

會唔會再返轉頭? 我一向都係EN既捧場客黎架啦!