2019-06-02 84 views
今日落大雨又餓餓地 見店面裝修幾舒服就衝左入去食💨呢到係一個set咁叫每個set會有一個主菜🥩、沙拉🥗、小食🍤、餐湯同水果🍉🍇話咁快10分鐘都無已經有得食😍👇🏻⭐️香煎挪威三文魚檸檬牛油汁配特式炸雞粒$178 (combo F)完全同menu張相一樣ga😍三文魚好新鮮 塊皮脆卜卜 肉又唔會腥加上少少薯蓉撈粟米,都幾搭配個沙拉係紅菜頭沙拉,夠健康岩晒女士們食呀haha⭐️美國安格斯西冷(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅(combo D)塊扒火喉控制得剛剛好🔥個表皮脆脆地 肉汁又鎖住🤤熟既程度對我黎講亦無可挑剔,唔會有血水又唔會好鞋👍🏻👍🏻大推!❤️其次比較欣賞伴菜們~每份唔同既main都搭配唔同既沙拉同小食 覺得店家真係好用心❣️⭐️飲品方面:店家今日有3種飲品任均選擇係自己中意飲幾多就加幾多既自由斟🥤呢到環境都幾舒服,乾淨整齊。食飽仲坐左陣等雨細返啲先出去~
今日落大雨又餓餓地
見店面裝修幾舒服就衝左入去食💨

呢到係一個set咁叫
每個set會有一個主菜🥩、沙拉🥗、小食🍤、餐湯同水果🍉🍇

話咁快10分鐘都無已經有得食😍👇🏻

完全同menu張相一樣ga😍
三文魚好新鮮 塊皮脆卜卜 肉又唔會腥
加上少少薯蓉撈粟米,都幾搭配
個沙拉係紅菜頭沙拉,夠健康岩晒女士們食呀haha

⭐️飲品方面:店家今日有3種飲品任均選擇
係自己中意飲幾多就加幾多既自由斟🥤

呢到環境都幾舒服,乾淨整齊。
食飽仲坐左陣等雨細返啲先出去~
2019-06-02
$160 (Lunch)