丸十日本食堂坐位寬闊舒適,裝修精美帶和風,令人有置身事於日本🇯🇵嘅感覺!😍💕香葱鮪魚蓉海膽丼 $198賣相吸引!🤩 粉嫩誘人嘅吞拿魚蓉鋪滿丼飯表面!💖 相當鮮味,肥美幼滑,撈飯食一流!🤗💕雞之盛宴 🐓$108🐓雞串燒拼盤款款美味,包括有雞翼、雞腿肉、雞肉丸、雞胸軟骨及雞皮!💓雞翼燒至金黃色,雞皮脆卜卜,雞肉仲好juicy! 🤩 正!💕三文魚牛油果壽司漢堡 🥑🍔$88米飯漢堡系列性價比甚高,必點!👍🏻米飯漢堡表面少少香脆,而且可以拎住黎食,唔會散開曬!❤️ 中間有三文魚刺身、牛油果🥑及蔬菜🥬,豐富又美味 !🥰💕草莓丸十芭菲 $78好靚嘅少女粉紅色!💗 好大杯, 而且好豐富! 有草莓味雪榚, 草莓果肉, 草莓醬, 綿花糖及cream等! 真係大滿足!😍

💕香葱鮪魚蓉海膽丼 $198

💕雞之盛宴 🐓$108

💕三文魚牛油果壽司漢堡 🥑🍔$88

米飯漢堡系列性價比甚高,必點!👍🏻

💕草莓丸十芭菲 $78