2024-11-25
嚟之前知道蟲二走日系風格,無論環境、佈置、氣氛定食物都好精緻,果然冇令人失望點咗兩入一汁三菜,有慢煮蛋、副菜、鰹魚昆布茶高湯、日本穀米杞子醬油砍飯同熱焙茶,米飯粒粒分明有飯素,味道同口感都好,加埋慢煮蛋同高湯一齊食好有層次,好似有多一款食物試咁大阪燒風味黑胡椒烤雞塊 - 墊底有pancake,加埋大阪燒風味嘅烤雞,口感同味道都好有層次,係好特別嘅菜式清酒醬燒鰻魚 - 用清酒醬燒鰻魚真係第一次食,原來又幾夾副菜好精美,賣相好吸引,完全唔捨得食啲餐盤同餐具都好靚,仲有塊小木牌教大家可以點樣食一汁三菜,好貼心最尾甜品重點咗個New York cheese cake,好用心製作,用火槍燒過表面,有層焦糖香,口感順滑,芝士味又濃,餅底都好好味個空中花園佈置得好靚,好有氣氛,坐喺度感覺好chill整體佈置走日式木系風格,帶點玩味,好彩我放工即刻嚟,過咗一陣幾乎全場滿座啲餐牌都好靚,提供嘅選擇又多,店員服務都好好,成個體驗好唔錯,值得推介
清酒醬燒鰻魚 - 用清酒醬燒鰻魚真係第一次食,原來又幾夾
副菜好精美,賣相好吸引,完全唔捨得食
個空中花園佈置得好靚,好有氣氛,坐喺度感覺好chill