Hiring
Salary negotiable
27 days ago
2021-11-07 1137 views
最近多咗嚟馬鞍山🐴發現呢度比以前多咗好多高質素嘅餐廳😍見證住馬鞍山由一個美食沙漠🏜漸漸變成綠洲🌳係感動嘅😭今晚特別想食泰國菜🇹🇭於是決定試試呢間位於商場角落嘅新泰南亞餐廳😽🔸串燒沙爹(雞、牛、豬)($88/6串)串燒可自由配搭雞🐔牛🐮豬🐽我同朋友都係豬肉串嘅愛好者💕所以六串都揀咗豬😝熱焫焫嘅豬肉串燒得軟腍多汁🍡香口惹味✨配搭酸甜開胃沙嗲汁👏🏻絕對係味蕾一大享受🎖🔸麵包焗咖喱軟殼蟹($208)份量相當有驚喜🥳軟殼蟹炸得酥脆無比🦀椰汁咖喱香濃甜滑🥥並滲透於軟熟綿密嘅麵包之中🍞令人一試愛上😻難怪成為餐廳大熱💃🏼🔸日本南瓜焗海鮮飯($118)焗飯以原隻南瓜呈上🎃上面更鋪滿濃厚芝士🧀海鮮配料有爽口蝦仁🦐彈牙魷魚🦑新鮮青口💫嫩滑魚柳等🐟食完飯仲可以刮埋啲南瓜蓉嚟食🥄飽肚感十足🤰🏻
串燒沙爹

🔸串燒沙爹(雞、牛、豬)($88/6串)
麵包焗咖喱軟殼蟹

🔸麵包焗咖喱軟殼蟹($208)
日本南瓜焗海鮮飯

🔸日本南瓜焗海鮮飯($118)
麵包焗咖喱軟殼蟹
日本南瓜焗海鮮飯