2024-09-19 191 views
放工必定要食好西慰勞吓自己~長沙灣泰國嘢, 店細細但坐爆人~ 平日夜晚都要排隊等位,肯肯定係好好食~ 我又點可以錯過!睇完menu,叫咗三樣~ 船粉牛頸脊蛋麵⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️粉底可揀米、金邊粉、蛋麵~ 平時比較少餐廳有蛋麵可供選擇,於是就揀咗蛋麵啦~ 絕對無揀錯,麵香彈牙~ 而船湯濃郁鮮甜,大大碗又材料豐富,有香葉、通菜、芽菜、甘香可口脆炸豬油渣等 😋 加上新鮮牛頸脊嫩肉油甘,香氣十足👍🏻青檸梳打⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️雖然已入秋,但天氣非常熱~ 要一杯青檸梳打清暑解渴~ 芒果糯米飯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食泰國嘢,甜品必嗌芒果糯米飯~ 三個小杯一排放在小木板上,而每杯皆以兩塊鮮甜芒果加斑斕葉裝飾,非常精緻~ 隔離枱見到,都決定要嗌,點知店員話無晒芒果 🥺 所以要食一定要早啲去!糯米飯雙混合,有白糯米、紫糯米、顏色配搭得好靚,淋滿椰汁,入口甜暖軟糯 🤩 所以極力推介,要食要食要食!
放工必定要食好西慰勞吓自己~

睇完menu,叫咗三樣~

船粉牛頸脊蛋麵⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

青檸梳打⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
雖然已入秋,但天氣非常熱~ 要一杯青檸梳打清暑解渴~

芒果糯米飯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2024-09-12
Waiting Time
4 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)