2019-10-09
有位朋友是點心精 最愛吃點心知道呢一度新開左一間行精緻路線嘅餐廳 就急不及待咁叫咗我嚟啦一入到去覺得環境好舒服 好光猛 侍應帶咗我哋去卡位 餐具擺位已經感覺出呢一間質素將會好好我哋兩個人叫咗去骨沙薑豬手$58 豬手已經去骨 進食非常方便 配上一塊塊沙薑 非常少見 非常開胃的前菜創作六色拼盤 $198 ,每樣點心均有兩件 最適合兩個人黎食~ 金箔蟹粉墨汁鮮蝦餃 超級有驚喜 餡入邊係滿滿的蟹子 非常好吃 海膽鳳眼餃 則有很多海膽放在餃上邊 日式和中式混合 味道很特別!其他點心也很重本 :一口燕窩蛋撻 原隻鮑魚雞粒酥 都係出邊茶樓少見嘅高級點心!在要多個黑蒜鳳爪排骨飯 $68 用石鍋送上 全程飯都係熱辣辣的 再配上龍蝦汁豉油 非常鮮甜美味這兒環境舒適 侍應態度好 點心特別又好吃 值得來試一試!
我哋兩個人叫咗
這兒環境舒適 侍應態度好 點心特別又好吃 值得來試一試!