2019-11-07
新地卡地-南豐紗廠入面有間環境唔錯嘅cafe 雲石紋嘅裝修好靚 食物嘅賣相都好靚 好可惜去個日個咖啡機壞咗望住份menu 雖然選擇唔多 但都諗咗好耐 因為每樣嘢都好吸引呀!眼望餐廳全部都係男仔職員 佢地見我地揀咗好耐都揀唔到終於忍唔住過嚟介紹一下菜式 仲俾埋相我地睇 好nice呀哈哈~ 我地兩個女仔 貪心咁嗌咗3樣嘢 好彩佢份量唔多 都食得晒Beef Lover-個牛肉都軟腍 但個人唔太喜歡食蘭度豆 普普通通Burger Lover-今期用炸嘅雞肉 好多汁 炸得好脆身 加埋韓式醬配合得幾好Yogurts Lover-食完兩份肉 叫個酸酸地嘅冇咁濟嘅Yogurt嚟食 入面有藍莓 士多啤梨 香蕉等等水果 仲有燕麥同椰子片 都幾豐富咖而佢嘅chill tea就較為失色 叫咗superfruit同snooze 都唔太岩我同朋友嘅口味 建議嚟嘅朋友都係試番咖啡應該比較好