2021-12-22 741 views
同朋友去銅鑼灣買完某牌子運動用品,順便發掘下有咩好野食~跟住就Search 到名館幾有打卡feel ,去到又見唔使等好耐,就決定入去試下♥️一坐底淨係個碗都特別吸引:我所有的不開心都是因為未食飽!😂醉蝦~一黎到首先試左個醉蝦先!🙊蝦肉爽口~淡淡酒香散出黎又幾開胃🤤酸菜魚~唔好睇佢個煲細細煲,原來佢勁深,勁多料!魚夠新鮮!唔會梅deaddead 🤣仲有薯粉係底,絕對唔驚唔夠飽🤤🤤點心拼盆~成餐飯最好食嘅野反而係呢個!每件炸物細細件!件件都好好食!有煎堆!炸奶!蓮蓉酥!仲忍唔住口食埋對面個份🙊🙊仲有個上湯浸白菜🥬~呢個就不過不失啦~總括黎講都幾正,坐得舒服,同朋友傾下計都唔錯。樓底都高,整體唔會太菜~想食下酸菜魚又想坐得chill 啲都可以考慮黎下呢度~埋單嘅時候我仲買左佢包麥茶添🙊幾正架!

一坐底淨係個碗都特別吸引:我所有的不開心都是因為未食飽!😂

仲有個上湯浸白菜🥬~呢個就不過不失啦~