2021-11-13 34 views
法式燉煮羊膝配意粉🐏🍝果然等着呢個方法唔錯,肉質淋滑,唔會痴牙,而且羊膝份量唔少,個醬汁配意粉一流。.煎慢煮西冷薯條及沙律🥩🍟🥗雖然主角係塊牛扒,但不得不提佢嘅薯條好好味😍.伯爵茶戚風蛋糕🍰戚風蛋糕好鬆軟,有空氣感,但又唔會乾,伯爵茶嘅cream茶味都好濃又唔會太甜.手工巴斯克芝士蛋糕🧀芝士味濃郁而且好滑,點下伴碟嘅朱古力醬原來會有另一番風味.天然蜂巢凍咖啡🍯估唔到會用tray分開上凍牛奶、熱espresso 同埋蜂巢,可以自己Mix and Match嘅感覺幾好,混合一齊嘅感覺似加咗蜂蜜嘅latte.棉花糖泡泡凍咖啡☁️一開始仲擔心會太甜,原來一啲都唔會,飲得出咖啡本身嘅味道.餐廳環境又唔錯,坐得闊落,滿足的一餐😍好彩我地早到,唔使係出邊排隊。
法式燉煮羊膝配意粉🐏🍝
法式燉煮羊膝配意粉
煎慢煮西冷薯條及沙律🥩🍟🥗
煎慢煮西冷薯條及沙律

雖然主角係塊牛扒,但不得不提佢嘅薯條好好味😍
伯爵茶戚風蛋糕🍰
伯爵茶戚風蛋糕及手工巴斯克芝士蛋糕

手工巴斯克芝士蛋糕🧀
芝士味濃郁而且好滑,點下伴碟嘅朱古力醬原來會有另一番風味
天然蜂巢凍咖啡🍯
天然蜂巢凍咖啡

棉花糖泡泡凍咖啡☁️
棉花糖泡泡凍咖啡

一開始仲擔心會太甜,原來一啲都唔會,飲得出咖啡本身嘅味道