2022-05-11
Crab & Fish Maw Dinner Buffet.春日料理,當然要食盡時令螃蟹同滋補花膠🥰豐盛饗宴,蟹控當然迅速出動!特色蟹&花膠主題,當然要一試各種蟹系佳餚😎焗蟹肉菠菜芝士卷🧀雪花蟹鉗中東米沙律🥗麻辣花膠秋葵沙律🥙星洲橋底炒蟹,仲有特色蟹肉蝦膠蓮藕餅,款款驚喜😍我最中意星洲橋底炒蟹!🥘用蔥、檸檬葉同乾蔥等調配嘅自家製星洲橋底醬炒香,反覆煎焗之後,蟹肉紮實飽滿,陣陣香辣滋味🔥雪花蟹鉗中東米沙律🥗小碟裝載,賣相用心💗淡淡麥香中東米,加入蕃茄、青瓜、燈籠椒等,以微酸檸檬汁同香濃橄欖油調味,配料豐富。醃製24小時後,🍘味道清新,滿滿異國寫意風情~搭配大大隻日本雪花蟹鉗,柚子汁醒味更提鮮!花膠瑤柱海鮮羹、花膠蟹肉扒菜苗、🍄花膠冬菇炆豬腩,花膠份量足,養顏女士絕對唔可以錯過😙🐚海鮮拼盤受歡迎麵包蟹唔係間間有,❤任食真係好盡興~新西蘭生蠔、鮮蝦、鮮蜆、藍青口及東風螺等冰鎮海鮮輪流供應🍣刺身三文魚、八爪魚、鯛魚、北海道帶子、希靈魚、甜蝦、北寄貝及吞拿魚等多達8種選擇,令人大飽口福🤤自助晚餐,用來自日本、泰國及越南嘅螃蟹同挪威花膠,為冬去春來的溫潤時份增添豐富「滋」彩💞匯合精緻細膩嘅廚藝,留
🐚海鮮拼盤
受歡迎麵包蟹唔係間間有,❤任食真係好盡興~新西蘭生蠔、鮮蝦、鮮蜆、藍青口及東風螺等冰鎮海鮮輪流供應 🍣 刺身三文魚、八爪魚、鯛魚、北海道帶子、希靈魚、甜蝦、北寄貝及吞拿魚等多達8種選擇,令人大飽口福🤤
自助晚餐,用來自日本、泰國及越南嘅螃蟹同挪威花膠,為冬去春來的溫潤時份增添豐富「滋」彩💞匯合精緻細膩嘅廚藝,留下再三回味嘅溫馨聚餐回憶🥰
免加一優惠
一至四:成人$498 / 小童$428