2021-02-25
💛團購外賣二人套餐D💰$145+10(團購運費)1️⃣鴨腎菜乾豬骨粥其實一直都唔係特別鍾意食粥~因為成日覺得粥好淡🥺如果唔係病咗都唔會食🤣但見到佢個餐牌又有啲想食😂好彩冇令我失望🥰好夠味既粥🥳配料非常之多🤩細細碗粥入邊鴨腎都有成四至五舊☺️啖啖都有菜乾🥰豬骨都有成大嚿🥸但朋友就話覺得稀左d~我自己就覺得岩岩好😋推薦程度:🔆🔆🔆🔆(5個🔆為滿分;🔅係半分)2️⃣狗仔粉同樣超級多配料嘅狗仔粉😋好多片菇🤓蝦米雞絲同樣好多🤣但唔知係咪放耐嘅關係都係有少少稀😣但佢個味係好食的😋好濃好惹味呢ʕ •ᴥ•ʔ推薦程度:🔆🔆🔆🔆(5個🔆為滿分;🔅係半分)3️⃣XO醬炒米呢個真係超級推介🎊炒得好乾身但係又唔係嗰種乾到會哽死嘅乾(唔知有冇人明🙂我同朋友講佢返我白眼唔知我講乜嘢😂)而且佢個XO醬超級好味😍好味到我食咗大半盒😚推薦程度:🔆🔆🔆🔆🔆(5個🔆為滿分;🔅係半分)4️⃣蒜香麻辣雞翼冇諗過呢個會咁辣🤥但佢係嗰啲辣得黎唔會話好辛苦嗰隻啦😂係好食既~雞翼偏林身~可能因為浸耐左~但同時都因為咁樣好入味😚推薦程度:🔆🔆🔆🔆(5個🔆為滿分;🔅係半分)5️⃣椰汁紫米露紫米露普普通通~足料嘅~每啖都係紫米😆推薦程度:🔆🔆🔆🔅(5個🔆為滿分;🔅
💰$145+10(團購運費)
1️⃣鴨腎菜乾豬骨粥
6️⃣咋喳
同樣可能因為外賣偏向稀身🙈但一半水一半料都幾好味🥳
推薦程度:🔆🔆🔆🔅
(5個🔆為滿分;🔅係半分)
🌟佢既野食比較稀~我諗可能關外賣事~始終由佐敦嚟到我個區都一段長時間🤥但整體來講味道真係幾好🥰‼️‼️‼️