2018-04-03 242 views
早前男友係Facebook搵到呢間,評分也不錯,終於搵到時間去食。餐廳位置比較近沙田圍站,不過出左隧道就見到,平時冇乜機會黎呢邊食野,點知一黎見到入面得一枱客,真心有D淆,心諗唔通好評都係來自打手?......黎到唔通走人咩,一試就知龍定鳳啦!入去坐低左叫左2人dinner set,包 1前菜+2主菜+2甜品,另外仲有2客例湯!前菜沙律就已經好大份,蔬菜新鮮,不過不失西冷扒夠厚,旁邊薯菜都好食;黑松露pizza餅底好薄,配黑松露香得黎又唔會太漏同男友食量雖然唔係多,但食滿$600仲多客龍蝦,為左佢我地叫多左個梳乎厘!食完以上已經飽到八八九九,但仲有3個甜品未到唯有打下機抖一抖先。餐廳地方闊落,夥計態度好nice,環境氣氛relax,幾岩拍拖或者同友好相聚。梳乎厘蛋白味重好香,隔離枱一家三口都有叫,三人一齊share場面好溫馨,我同男朋友就每人3嗒極速KO!除左主食,不得不讚嘅係連甜品都好有心思!焦糖燉蛋係凍食嘅,上面一層脆焦糖下面軟綿綿燉蛋有層次!意大利芝士餅食落口感幼滑,甜度適中。有時出面食好多餐後甜品呀cake呀都知好大機會係買翻黎,但呢次真係覺得甜品幾驚喜我(女仔中意甜品無計)連
......黎到唔通走人咩,一試就知龍定鳳啦!

凱薩沙律
前菜沙律就已經好大份,蔬菜新鮮,不過不失

法式黑松露蘑菇忌廉焗龍蝦

食完以上已經飽到八八九九,但仲有3個甜品未到

除左主食,不得不讚嘅係連甜品都好有心思!
焦糖燉蛋係凍食嘅,上面一層脆焦糖下面軟綿綿燉蛋有層次!
意大利芝士餅食落口感幼滑,甜度適中。有時出面食好多餐後甜品呀cake呀都知好大機會係買翻黎,但呢次真係覺得甜品幾驚喜我(女仔中意甜品無計)連甜品都整得好食,主菜唔會差!
最後就係杯薄荷朱古力,仲有杯玫瑰花茶同餐包冇影,總結而言2人大飲飽食醉大飽口福~
Other Info. : 套餐只限星期一至四
2018-04-03
$350 (Dinner)