2017-06-29
<紅磡抵食邊爐好選擇>🤓 😈火焰魚套餐 😈🔥🐟崇潔美食街有好多野食選擇 其中一間<原味棧>以打邊爐同小炒為題。 食店環境闊落 以木枱同紅色櫈裝橫 牆身有 動物壁畫裝飾 感覺舒服 🤓打邊爐有半自助形式既 🍴火焰魚🍴🔥🐟 208 蚊 (6半至9半pm )劃一收費任飲任食 火焰魚😍係用鯉魚煲 入面有蕃茄蘿白葱花🥕🍅🌿等材料調味 , 食之前會落酒 點火 等火🔥燒一陣 , 令到魚更香脆 ,用明火爐煲多陣就食得 . 魚肉鮮甜 厚肉 再加上燒過既香脆同帶有少少酒味 唔錯🍶食魚食到甘上下就可以打邊爐 餐包 一個豪華海鮮併盤🦑🐙🦐🐠🦀 同一碟美國安格斯肥牛片🐂🐮及時令菜盤 ☘🌿🌱🍴海鮮併盤🍴既食物好新鮮有龍蝦 大蜆 象拔蚌仔 海蝦 蟹肉 材料豐富 又夠新 尤其係象仔好爽口 龍蝦好肥美鮮甜🤓😍 🍴安格斯肥牛片🐂🍴牛肉🐮色澤好靚 肥膏同肉既條理分明, 口感煙靭肉汁比較多 ,.都幾好味🤓而任食食品都有好多種滑牛 雞件 鯇魚片 芝士腸 魚蛋 各種蔬菜 金菇 烏冬 一應俱全 🐷🐙🐂🥕🍅🥔🐤以208 蚊食到 半自助邊爐甘既價錢 海鮮同牛肉質素高 其它材料ok 以任食既黎講真係唔錯
😈火焰魚套餐 😈🔥🐟
打邊爐有半自助形式既
🍴火焰魚🍴🔥🐟 208 蚊
(6半至9半pm )
劃一收費任飲任食
食魚食到甘上下就可以打邊爐 餐包
一個豪華海鮮併盤🦑🐙🦐🐠🦀 同
一碟美國安格斯肥牛片🐂🐮及時令菜盤 ☘🌿🌱
🍴海鮮併盤🍴既食物好新鮮
🍴安格斯肥牛片🐂🍴
而任食食品都有好多種
以208 蚊食到 半自助邊爐甘既價錢 海鮮同牛肉質素高 其它材料ok 以任食既黎講真係唔錯😍 如果喺紅磡區出没既朋友可以一試